Perfume

Dermags Perfume

Wangian DerMAGs diekstrak daripada pati minyak asli yang memberi keharuman berpanjangan selama 8 jam. Diekstrak daripada pelbagai jenis tumbuhan yang memberi haruman asli, segar dan menenangkan. Sesuai digunakan untuk semua peringkat umur juga mesra solat.
 
HARGA = RM69.90 Setiap Satu

Vibrant

Wangian DerMAGs Vibrant dirumus khas untuk jejaka maskulin dengan kandungan haruman yang terdiri daripada minyak pati limau mandarin, bunga teratai dan kayu amber. Formula yang memberi haruman yang segar meningkatkan keyakinan dan ketampanan si pemakai.

Secret Rose

Wangian DerMAGs Secret Rose memiliki haruman daripada ekstrak pati bunga mawar yang menjadi bahan utama. Ia memberi haruman asli yang sangat lembut, segar dan menenagkan. Sesuai digunakan sepanjang hari semasa di pejabat dan semasa melakukan aktiviti lasak.

Lavish

Wangian DerMAGs Lavish merupakan ekstrak minyak pati daripada buah-buahan dan bunga menjadi bahan utama minyak wangi Lavish. Buah buahan seperti Oren, Strawberi dan Nanas diekstrak bagi mendapatkan minyak pati yang lazimnya memberi keharuman yang sangat kuat dan menenangkan. Terdapat juga campuran minyak pati bunga Camellia dan Jasmine menaikkan keharuman wangian Lavish sesuai digunakan bagi golongan muda.

Copyright ©2018 DermagsBeauty, All Rights Reserved.
 
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini