DERMAGS SKINCARE

 

PRODUK PENJAGAAN KECANTIKAN NATURAL BERTARAF DUNIA

YANG SELAMAT DAN BERKESAN MENYELESAIKAN MASALAH KULIT WAJAH

 
DERMAGS SKINCARE adalah produk kecantikan semulajadi bertaraf antarabangsa. Ia sangat selamat digunakan ke atas semua jenis kulit. Produk ini dihasilkan melalui kajian penyelidikan (Research and Development) oleh Dr Mariani, Pakar Dermatologi Malaysia daripada UTM berdasarkan research PHD beliau.
 
 
Kandungan utama skin care ini adalah terdiri daripada bahan aktif yang didapati daripada ekstrak kulit manggis diberi nama ALPHA-Mags. Kesan bahan ini sangat luar biasa. Antaranya: 
Mencerahkan kulit sehingga 200% lebih berkesan daripada bahan pemutih lain
Ejen penambahbaikan kulit
Mengembalikan kulit kepada keadaan optimum dan menghalang kemerosotan berterusan
Sebagai bahan anti penuaan
Menghalang ejen penghasilan melanin yang merupakan punca jeragat dan pigmentasi
 
DERMAGs sama sekali tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Paraben, Merkuri, Hidroquinon, Sodium Lauryl Sulfate (SLS) dan seumpamanya. Oleh itu ia tidak menyebabkan iritasi pada kulit malah juga hypoallergenic (tidak menyebabkan reaksi allergi). Lebih meyakinkan, produk skin care keluaran muslim ini dibuat di kilang bertaraf GMP dengan kawalan kualiti yang ketat dan mendapat sijil kelulusan KKM. 
 

Masalah kulit bagaimana yang mampu diselesaikan oleh Dermags?

Jika anda mempunyai salah satu daripada masalah kulit di bawah, guna Dermags dan rasai sendiri keberkesanannya.
 
DERMAGs akan merawat, mengembalikan kecantikan kulit dan mengekalkannya dalam kondisi terbaik.
 
Kini ia dipasarkan secara online untuk memudahkan pengguna mendapatkannya secara terus daripada pengedar yang sah.
 
Berminat untuk kami bantu selesaikan masalah kulit anda dengan DERMAGs?
Sila klik FREE CONSULTATION di bawah!
 

FREE CONSULTATION 

 

"Kekal  Cantik  Sepanjang  Hayat "

Dermags Terdiri daripada 9 Item Premium Semulajadi
  • Intensive Brightening Cleanser
  • Intensive Brightening Skin Softener
  • Intensive Brightening Serum
  • Deep Cleansing Milk
  • Hydrating Moisturizer
  • Intensive Refining Cream
  • BB Cushion SPF50 PA+++
  • Perfume
  • Lipstick

Tambahan 2 Jenis Set Percubaan

Trial Set A

 Trial Set B

Mengandungi 4 item berbeza, sesuai berdasarkan jenis kulit 

PRODUK TERBARU!  

 
 
Trial Set C
 
 
Deep Cleansing Milk
 
 

Apa yang Dermags Dapat Bantu Anda?

Mencerahkan kulit wajah secara semulajadi

Merawat masalah jeragat, jerawat, parut, kesan terbakar dll

Melindungi kulit wajah daripada sinar UVA/UVB yang merbahaya

 


Menggalakkan pembaharuan sel kulit untuk menyerlahkan kulit lebih halus dan lembut

 

Menganjal dan mengurangkan kedutan serta mencegah penuaan pramatang

Menyingkirkan segala kotoran yang tersumbat & mengecilkan liang pori
 

Mengatasi kulit kering, kusam & tona tak sekata serta mengimbangi lebihan minyak

 
Menjadikan kulit segar, lebih sihat, dan bersinar serta kekal awet muda

TESTIMONI DERMAGS

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jerawat sembuh dan parut pudar. Kulit cerah sekata

 

Jeragat hilang dan tona sekata

 

Jeragat melasma pulih, tona sekata dan kulit lebih segar tanpa kusam

 

Anti aging - kulit kendur dan berkedut kembali tegang & awet muda

Disclaimer: Dermags Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut masalah dan keadaan kulit.

 

Berminat untuk kami bantu selesaikan masalah kulit anda dengan DERMAGs?
Sila klik FREE CONSULTATION di bawah!

CARA PEMILIHAN PRODUK DERMAGS
 
Pemilihan item yang betul dan bersesuaian dengan kulit menjadi keutamaan untuk proses rawatan yang lebih berkesan. Pengguna dinasihatkan memilih item yang akan digunakan  berdasarkan Jenis Kulit, tak kira apapun masalah kulit yang dihadapi. Setiap produk mempunyai keupayaan dan tindakbalas khusus ke atas apa jua masalah kulit yang dihadapi.
 
Jenis Kulit Berminyak
Guna Set A (saiz sebenar atau set percubaan)
Terdiri daripada Cleanser, Softner, Serum dan Refining Cream
 
               
 
 
Jenis Kulit Kering
Guna Set B (saiz sebenar atau set percubaan)
Terdiri daripada Cleanser, Serum, Moisturiser dan Refining Cream
 
             
 
 
Jenis Kulit Kombinasi/Normal
Guna Set C (saiz sebenar atau set percubaan)
Terdiri daripada Cleanser, Softner, Serum, Moisturiser dan Refining Cream
 
 
  Untuk setiap set disarankan tambah BB Cushion untuk Perlindungan UV lengkap dan menyeluruh serta Deep Cleansing Cream untuk pembersihan mendalam tanpa sisa kotoran. BB Cushion dan Deep Cleansing cream boleh dibeli secara berasingan

Istimewa : Dermags Rawat Jeragat

Pertumbuhan jeragat bermula dari dalam kulit dan berakar. Ia mula merebak dan semakin jelas kelihatan. Makin lama dibiarkan semakin banyak dan sangat sukar untuk hilang. Rawatan peringkat awal lebih mudah sembuh.
 
Namun rawatan di permukaan kulit terutamanya menggunakan bahan kimia merbahaya seperti merkuri, hidrokuinon dan lain-lain yang banyak digunakan dalam krim kecantikan,  tidak menjanjikan penyembuhan kekal. Ini kerana  kaedah penggelupasan hanya bertindak dipermukaan kulit. Jeragat akan hilang buat sementara, namun semakin lama kulit jadi semakin nipis kerana ia bertindak menghakis lapisan atas kulit. Kesannya sel kulit akan rosak dan sensitif. Pelbagai masalah seperti hiperpigmentasi, melasma, jerawat dan kulit kusam akan berlaku. 
 
Perumpaannya ibarat  kita potong rumput hari ni, esok lusa rumput tu tumbuh semula malah semakin subur. Bayangkan jeragat tu macam rumput, setiap hari kita kena potong rumput tu. Lebih baik jika kita cabut je terus akarnya, jadi tak perlulah kita potong rumput tu lagi. Macam tu juga jeragat, kalau asyik rawat di permukaan memang sampai bila-bila tak akan sembuh sebab akarnya masih tersimpan.  
 
Cara rawatan terbaik adalah dari akar menggunakan produk natural seperti Dermags. Ia mengurangkan penghasilan pigmen melanin iaitu pigmen gelap yang terhasil di dalam kulit oleh sel melanocytes dengan cara mengurangkan enzyme tyrosinase yang menjadi penggalak jeragat. Bila enzyme ini dapat dikurangkan, proses penghasilan melanin juga akan semakin berkurangan. Rawatan Dermags bertindak ke atas sel, membaiki sel kulit yang telah rosak sambil menghasilkan sel-sel baru yang sihat untuk mencantikkan kulit supaya jeragat benar-benar dapat dihapuskan dan kesannya berkekalan.
 
Produk Dermags untuk jeragat :  Semua item bergantung jenis kulit

Jenis kulit bagaimana sesuai guna DERMAGs?

Dermags sesuai digunakan bagi semua jenis kulit

 

Apakah item sesuai digunakan oleh kulit berjeragat?
Semua rangkaian produk DERMAGs sangat sesuai untuk kulit muka berjeragat terutamanya DERMAGs Intensive Brightening Serum.

 

Sekiranya pengguna produk kecantikan mengandungi bahan kimia dan ingin bertukar kepada produk semulajadi seperti DERMAGs, adakah boleh terus menggunakannya?

Sebaiknya, rehatkan dulu kulit wajah selama sebulan tanpa sebarang penggunaan produk kecantikan, dan kemudian baru boleh mulakan rawatan kulit menggunakan produk DERMAGs. 

 

Adakah DERMAGs sesuai digunakan oleh wanita hamil?

Wanita hamil boleh guna kerana ia tidak memberi sebarang kesan negatif kepada kandungan.

 

Berapa lamakah untuk mendapatkan kesan dari penggunaan produk DERMAGs ini?

Bergantung pada keadaan kulit seseorang. Lazimnya selepas penggunaan selama 1-3 bulan, kulit akan nampak perubahan yang ketara tetapi ada pengguna yang sudah dapat melihat hasil perubahan seawal 7 hari. 

 

Adakah produk DERMAGs ini sesuai digunakan oleh pengguna lelaki?

Ya, lelaki juga boleh menggunakan produk ini.

 

Bolehkah penggunaan produk DERMAGs ini bercampur dengan jenis produk yang lain?

DERMAGs boleh digunakan bersama jenis produk yang lain jika produk tersebut juga adalah semulajadi dan tidak mengandungi bahan kimia. Tetapi jika produk tersebut mengandungi bahan kimia, adalah tidak disarankan digunakan bersama produk DERMAGs.
* Tidak mencampurkan produk adalah lebih baik untuk melihat keberkesanannya secara total.

 

Berapakah umur pengguna yang sesuai menggunakan produk DERMAGs ini?

Target utama adalah 25 tahun dan ke atas. Walau bagaimana pun, sekiranya remaja yang kurang dari 25 tahun dan mempunyai kulit jenis berminyak/jerawat tebal ingin mencuba produk ini, disarankan untuk mencuba Set DERMAGs tanpa refining cream.

 

Berapakah SPF bagi produk DERMAGs ini?

Intensive Refining Cream → SPF30
BB Cushion → SPF50 PA+++

Contact Kami Sekarang!

 
 
 
Atau Whatsapp/Call
 
6013 399 6792
 
 

Like Kami di Media Sosial!

 

Produk skin care premium yang natural, selamat digunakan tanpa bahan kimia merbahaya

 

Hasil kajian penyelidikan (R&D) UTM yg dijalankan di Universiti Dongguk, Korea

 

Produk Malaysia, buatan Muslim, dan dihasilkan dari kilang bertaraf GMP

 

Berkelulusan KKM dari BPFK (National Pharmaceutical Control Bureau Malaysia)

Copyright ©2018 DermagsBeauty, All Rights Reserved.
 
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini