Blog

Friday, August 3, 2018, 04:59 | No Comments »

Ye la… tertanya juga punca dan asbab “kepoweran” serum Dermags yang dah banyak sangat bukti ni. Dapat merawat hampir 95% masalah kulit. Hebat kan!
.
.
Dalam banyak-banyak produk Dermags, serumlah yang mengandungi paling tinggi kandungan Alpha-Mags
.
ALPHA-MAGS NI APA???

Baca selanjutnya...

 

 


Thursday, April 12, 2018, 07:00 | No Comments »

Sesetengah pengguna baru produk Dermags mengalami masalah kulit kusam diawal penggunaan. Ala…jangan la risau. Relex.. meh hakak terangkan kenapa... Baca selanjutnya


Monday, April 2, 2018, 02:09 | No Comments »

 

Kalau produk kosmetik yang sedang anda gunakan ada kelulusan KKM tapi pada masa yang sama mengandungi bahan campuran yang MERBAHAYA... Siapa yang perlu dipersalahkan? Baca Selanjutnya...

 


Wednesday, February 28, 2018, 05:01 | No Comments »

 

Seorang kawan lama yg kebetulan jumpa di klinik malam tadi call. Saya ketika itu sedang layan customer yang datang  nak top-up produk DERMAGS. Bila semua dah selesai saya call dia balik. Rupa-rupanya dia tak puas hati sebab tak sempat tanya masa jumpa malam tadi... Soalan dia “kau guna apa sekarang kat muka?.. Share la. Kulit aku kasar, liang pori jelas kelihatan”. Baca selanjutnya...


Nak Cantik Sepanjang Hayat 
dengan Fomula Kulit Manggis yang Semulajadi?
Copyright ©2018 DermagsBeauty, All Rights Reserved.
 
Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Namun kami tidak bertanggungjawab jika sebarang masalah/komplikasi berlaku kepada pengguna di atas penggunaan produk ini